Politiets døgnrapport


By sorenknudsen - Posted on 09 Februar 2009

SORØ:

En tyv brød i tidsrummet lørdag kl. 17.30-søndag kl. 9.30 ind i et hus på Banevænget i Dianalund. Der er brudt et vindue op og stjålet en bærbar pc samt en sportstaske.

Lørdag kl. 13.30-20.30 var der indbrud i et hus på Skyttevej i Dianalund. En terrassedør er brudt op og tyven har stjålet guldsmykker samt et kontant beløb i danske og norske kroner.

I løbet af weekenden har en tyv brudt en dør op til et hus på Rudsgade i Ruds-Vedby. Der er stjålet et 40” fladskærms-tv, mrk. Sony.

SLAGELSE:

Fra et nybygget hus på Jonsgården i Slagelse er der søndag kl. 0.00-14.00 stjålet en keramisk kogeplade og en ovn, mrk. Siemens. Tyven har aflistet en rude til huset.

Lørdag kl. 22.58 fik politiet anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Heisesvej i Korsør, hvor døren var sparket ind – det så ikke umiddelbart ud til, der var stjålet noget.

I tidsrummet fredag kl. 0.00-10.30 var der indbrud i en landejendom på Næstved Landevej i Rude. Tyvene har brudt et vindue op og stjålet en stationær pc samt 800-900 l fyringsolie fra en udendørs tank.

NÆSTVED:

En tyv brød lørdag kl. 10.00-20.10 ind i et hus på Slagelsevej i Harrested. Der er brudt et vindue op og stjålet to rifler, to geværer, et luftgevær, ammunition, en PS2, ca. 40 dvd’er samt en bærbar pc, mrk. Acer.

Lørdag kl. 10.43 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i et hus på Møllebækvej i Tyvelse. Hoveddøren var brudt op og huset gennemrodet. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

VORDINGBORG:

Fredag kl. 14.00-19.00 var der indbrud i et hus på Bygaden i Gl. Kalvehave. En terrassedør var blevet brudt op og huset gennemrodet. Det er endnu ikke helt klart, hvad der er stjålet ud over en pc.

Et hus på Bellisvej i Lundby var udsat for indbrud fredag kl. 16.00-22.10 – en tyv brød et vindue op og stjal en bærbar pc, mrk. HP og en Nintendo Wii.

Fredag kl. 18.30-lørdag kl. 00.30 var der indbrud i et hus på Bankevejen i Lundby, hvor en havedør blev brudt op. Tyven stjal kontanter, tre bærbare pc’er og tre telefoner.

Ukendte gerningsmænd brød fredag kl. 15.30-22.30 ind i et hus på Høstvej i Vordingborg og gennemrodede huset. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet. Fredag kl. 15.15-23.30 blev der anmeldt endnu et indbrud i et hus på Høstvej i Vordingborg: en dør var brudt op og huset er gennemrodet. Der blev stjålet et kontant beløb, og lørdag kl. 8.30 fik politiet anmeldelse om et indbrud til på Høstvej. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet i den forbindelse.

En tyv brød fredag kl. 20.00-lørdag kl. 23.45 en havedør op i et hus på Stensbyvej i Vestenbæk. Huset er gennemrodet, og der er stjålet to mobiltelefoner. Tyvene luftede ud efter sig, da flere af vinduerne i huset stod åbne, da familien kom hjem.

FAXE:

En tyv brød ind i et hus på Rosenvej i Kongsted torsdag kl. 15.00-lørdag kl. 12.15. En terrassedør er brudt op og huset er gennemrodet. Der er stjålet en bærbar pc, mrk. Acer, samt et endnu ukendt antal smykker.

Søndag kl. 19.00-22.15 har en tyv været på spil på Storgårdsvej i Terslev. I et hus, hvor et vindue er brudt op, ser der dog ikke umiddelbart ud til at være stjålet noget, mens det i et andet hus er lykkedes tyven at stjæle et våbenskab med forskellige våben. Politiet fandt dog under gerningsstedsundersøgelsen våbenskabet umiddelbart i nærheden, og der er ikke stjålet noget.

Ukendte gerningsmænd har brudt ind i en landejendom på Førslev Tuerum i Haslev. Der er knust en rude og tyven har stjålet tre fladskærms-tv, en PS3 samt tre bærbare pc’er, mrk. Dell.

GULDBORGSUND:

Lørdag kl. 18.00-21.35 var der indbrud i et hus på Lermosevej i Nagelsti. Tyven har brudt et vindue op, men det ser ikke umiddelbart ud til, der er stjålet noget.

Ukendte gerningmænd brød lørdag kl. 20.00-søndag kl. 9.20 ind i et hus på Grønsundsvej i Karleby. En rude i en dør er aflistet og der er stjålet kontanter, et B&O musikanlæg, en Nintendo, en Playstation, telefoner, to Seiko-ure samt en bilnøgle til anmelderens Audi, som tyvene også stjal.

Fra lørdag kl. 11.00-søndag kl. 8.00 var der indbrud i et hus på Gadeparterne i Musse. Der er smadret en rude i en terrassedør, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Ukendte gerningsmænd har lørdag kl. 13.30-22.22 begået indbrud i et hus på Mergelvej i Nagelsti. En terrassedør er brudt op, og der er stjålet en bærbar pc, mrk. Packard Bell, en el-guitar til en Playstation samt et mindre beløb fra en sparegris.

Lørdag aften kunne endnu en husejer på Mergelvej konstatere, der havde været indbrud i hans hus. En dør var brudt op og skabe og skuffer gennemgået, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

På Falkerslevvej i Falkerslev har der været indbrud i en ejendom, der er under ombygning. En stalddør er brækket op og der er smadret en rude i huset. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

LOLLAND:

En tyv blev fredag kl. 18.40 overrasket under indbrud i et hus på Kildevej i Keldernæs. Husejeren kom hjem og overraskede tyven, som stod inde i stuen. Ejerens hund bed tyven i armen, men han stak af på cykel med tyvekosterne – en pda samt nogle kontanter. Gerningsmanden beskrives som ca. 165-170 cm høj, kraftig af bygning, iført en hættetrøje.

Fra fredag kl. 16.00-lørdag kl. 9.45 var der indbrud i et hus i Skovbrynet i Maribo, hvor tyven har brudt en dør op og åbne skuffer og skabe. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Lørdag kl. 10.45 blev det opdaget, at der havde været indbrud i en ejendom på Keldernæs Skolevej i Stokkemarke. Tyven havde knust et vindue og gennemrodet huset. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

En tyv forsøgte sig lørdag kl. 18.00-søndag kl. 4.45 i et hus på Nellikevej i Maribo, hvor havedøren blev brudt op. Imidlertid gik familiens hund løs i huset, hvilket formentlig fik tyven til at opgive sit forehavende.

Fra lørdag kl. 16.30-søndag kl. 9.30 har der været indbrud i et hus på Hudiksvallvej i Maribo. Et koben har skaffet adgang via terrassedøren og tyven har gennemrodet huset. Der er stjålet smykker og et kontant beløb.

En havedør til et et hus på Bekkasinvej i Maribo er brudt op i tidsrummet tordag kl. 00.00-søndag kl. 12.00. Der er stjålet en pc, en mobiltelefon, kontanter samt en kasse cigarer og forskellig spiritus.

Ukendte gerningsmænd brød i fra lørdag kl. 16.00-søndag kl. 14.00 ind i et hus på Drosselvej i Maribo. En dør er brudt op og huset er rodet igennem – tyvene stjal en Nintendo Wii, to digitalkameraer, det ene et Sony, smykker samt kontanter i danske kroner og euro.

Fra lørdag kl. 14.00-søndag kl. 9.30 var der indbrud i et hus på Østre Boulevard i Maribo. Der er knust en rude i en dør og tyven har stjålet et lille pengeskab med forskellige personlige papirer.

Søndag kl. 13.00-22.30 har en tyv brudt et vindue op i et hus på Hybenvej i Maribo. Tyven har stjålet forskellige fjernbetjeninger og en skoletaske.

Søndag kl. 14.10 var der indbrud i en ejendom på Haldsvej i Skørringe. Tyven smadrede en rude med en sten, men er formentlig blevet skræmt væk af en alarm, der gik i gang – der er stjålet en telefon fra stedet.Lokale nyheder

Temperatur

aktuel temperatur, daglig max/min

Sortsø Strand - lige nu

Udgiv

Udgiv indhold

Vejret nu

Sjælland

Ingen data
  • Ingen data
  • Temperatur: 7 °C
  • Vind: NØ (70°), 4.1 sekundmeter
  • Lufttryk: 1014 hPa
  • Rel. fugtighed: Rel. fugtighed: 87
  • Sunrise: 5:55 GMT
  • Sunset: 15:56 GMT
Observeret:
Fre, 23/10/2009 - 08:20